Hypnose Goirle

Veelgestelde vragen

Wat is hypnose?

Hypnose is een staat van diepe mentale ontspanning en tegelijkertijd een staat van opperste concentratie van jouw bewustzijn, ofwel denkvermogen. Je kritische factor wordt hiermee als het ware buitenspel gezet, waardoor het mogelijk is om met jouw toestemming toegang te krijgen tot jouw onderbewustzijn en daar het ongewenste gedrag en/of gevoel te veranderen naar jouw wens.

Verlies ik controle over mezelf?

Cliënten zoeken hulp omdat ze de controle al kwijt zijn. Hypnose Goirle geeft deze controle juist weer terug.

Gaat Hypnose Goirle op zoek naar de oorzaak?

In de meeste gevallen niet. Het is niet altijd nodig om op zoek te gaan naar de oorzaak. Soms, bij een duidelijk trauma bijvoorbeeld, kan het wel goed zijn om de eventuele negatieve emoties bij het trauma weg te nemen. In dat geval is behandeling van de oorzaak zelf wenselijk.

Wat als ik niet meer uit de hypnose kom?

Iedereen komt uit hypnose, tenzij de persoon er zo van geniet dat deze ervoor kiest om er nog even in te blijven. Uiteindelijk gaat dit dan over in een natuurlijke slaap en word je fris wakker.

Geeft Hypnose Goirle garanties?

Hypnose Goirle geeft de garantie zich voor 100% in te zetten om een goed resultaat te behalen. Garanties kan Hypnose Goirle niet geven. Net zoals een arts, psycholoog of een pil die niet kunnen geven.